Avenged Sevenfold

15. září 2011 v 17:41 |  Hudba - info
Avenged Sevenfold (někdy zkráceně A7X) je americká kapela hrající převážně rock, metalcore a heavy metal. Skupina pochází z Kalifornie, byla založena v roce 1999.



Diskografie:

studiová alba:
  • Sounding the Seventh Trumpet (2001)
  • Waking the Fallen (2003)
  • City of Evil (2005)
  • Avenged Sevenfold (2007)
  • Nightmare (léto 2010)
singly:

  • Warmness on the Soul (2001)
  • Second Heartbeat (2003)
  • Unholly Confessions (2004)
  • Burn It Down (2005)
  • Bat Country (2005)
  • Beast and the Harlot (2006)
  • Seize the Day (2006)
  • Walk (2007)
  • Critical Acclaim (2007)
  • Almost Easy (2007)
  • Afterlife (2008)
  • Dear God (2008)
  • Gunslinger (2008)
  • Scream (2008)
  • Crossroads (2008)
  • Nightmare (2010)
  • So Far Away (2011)
Doteď Avenged Sevenfold vydalo pět alb, jedno živé album/kompilaci/DVD, a patnáct singlů. Skupina byla vysoce oceněna pro jejich obrovský úspěch a byla prohlášena za jednu z hlavních a klíčových skupin v nové vlně Amerického Heavy metalu a byla uvedena na druhém místě v Ultimate Guitar's Top nejlepších 10 skupin desetiletí.


Videoklip k singlu 'Nightmare' ze stejnojmenného alba.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama